Vi skapar framtidens företagande.

Hos Affärshögskolan hittar du utbildningar inom ekonomi, försäljning, inköp, marknadsföring och projektledning. Vi erbjuder yrkeshögskoleutbildningar, kurser, företagsutbildningar och skräddarsydda koncept.

Idag erbjuder vi kompetensutveckling på 12 orter runt om i Sverige och genom att ständigt utveckla vårt utbildningsutbud, kan du som studerar hos oss vara säker på att din kompetens behövs, både idag och i framtiden. Så ta steget mot en ny karriär hos oss!

Anpassade trygga studier

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och råd för att minska risken för smittspridning av Covid-19. Vill du veta mer om vilka specifika åtgärder som har tagits, mejla till info@affarshogskolan.se.

Varför ska du välja Affärshögskolan?

93% av våra studerande får jobb efter examen.

Utbildningar som ger dig mycket praktisk erfarenhet.

Vi har ett nära samarbete med branschen för att kunna erbjuda pricksäkra utbildningar.

Vi skräddarsyr utbildningar utifrån ditt företags behov av kompetensutveckling.

Våra event

Digitala infoträffar inför HT-21 Featured blid Event

16/03/2021

Digitala infoträffar inför HT-21

Vi vet att det kan dyka upp många olika slags frågor för dig som funderar på att söka en utbildning. Därför anordnar vi på Affärshögskolan informationsträffar för att du ska känna dig trygg i att du väljer den utbildning som passar dig bäst.

Studentavdelning Blid

Möt våra studerande

Med många utbildningar som startar under året och att vi har funnits som yrkeshögskola sedan 2006 så har vi självklart haft en hel del duktiga studerande hos oss, vilket även innebär att du som studiesugen har möjlighet att möta våra studerande i artiklar och videos. För dig som är nyfiken och kanske vill veta mer om en specifik utbildning och vad som händer hos oss ur de studerandes perspektiv så har du hittat helt rätt ställe!

Läs alla våra intervjuer >>

raknare_number+

Studerande

Just nu har vi drygt 1000 aktiva studerande på våra 12 orter. Vill du bli en av dem? Hitta din skola!

raknare_number+

Examinerade

Över 3000 personer har tagit examen från Affärshögskolan. Hitta din drömutbildning hos AH.

raknare_number

Samarbetspartners

Vi samarbetar med cirka 900 utbildare, företag och organisationer. Vill du engagera dig? Läs mer om våra samarbeten.

Några av våra samarbetsföretag