Tar du studenten i vår?

Funderar du på att läsa eftergymnasiala studier? Läs en yrkeshögskoleutbildning! YH är utbildningsformen för dig som vet vad du är intresserad av att arbeta med efter examen. Utbildningsutbudet inom yrkeshögskolan styrs av arbetsmarknadens kompetensbehov vilket innebär att du som studerar hos oss kan känna dig säker på att din kompetens efterfrågas både nu och i framtiden.

Nyfiken på skillnaden mellan yrkeshögskola och universitet/högskola? Läs mer här >>

93% får jobb kort efter sin examen inom yrkeshögskolan.

Läs en YH-utbildning på Affärshögskolan

Affärshögskolan finns på flera orter runt om i Sverige och erbjuder utbildningar inom ekonomi, försäljning, inköp, marknadsföring och projektledning. Alla YH-utbildningar är kostnadsfria, studiemedelsberättigade och innehåller LIA (lärande i arbete), vilket är den praktiska delen av utbildningen där du får testa på yrket på en arbetsplats. I år hittar du följande utbildningar i vårt utbildningsutbud:

Behörighet

Med en gymnasieexamen kommer du långt, men vissa utbildningar kan ha vissa särskilda förkunskapskrav. Saknar du någon särskild behörighet? Ingen fara! Det finns flera sätt att bli behörig inom yrkeshögskolan, bland annat kan du läsa in kurser på komvux eller söka med reell kompetens.