Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Affärshögskolans nyhetsrum

Här hittar du våra nyheter, intervjuer, FAQs, event och tips och inspiration.

Våra nyheter och pressmeddelanden kan du läsa ifall du vill vara uppdaterad på det senaste som händer inom AH. Ifall du är nyfiken på våra yrkeshögskoleutbildningar kan du djupdyka ner i våra FAQs, där du hittar svar på alla möjliga tänkbara frågor. Vi gör även intervjuer, ofta med våra studerande, men även med ledningsgruppsmedlemmar eller våra medarbetare. En perfekt möjlighet att få en inblick i hur det är att studera hos oss och engagera dig i våra YH-utbildningar.

Vi både anordnar event själva och medverkar på andras event, vilket innebär att vi lägger upp info om vad som händer härnäst, så som informationsträffar, nätverksdagar, mässor och mycket mer! Passa även på att bli inspirerad, genom att läsa under fliken ”tips och inspiration”. Där hittar du allt ifrån tips för dig som pluggar på distans till hur du söker jobbet efter examen.

Vi får ju inte heller glömma bort att vi har ett pressrum hos Via TT. Följ Plushögskolan AB för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


Digital informationsträff för Facility Management – STHLM Featured blid Event

31/03/2020

Digital informationsträff för Facility Management – STHLM

Att välja utbildning är inte alltid lätt och med ett sådant beslut kommer oftast många funderingar och frågor. Därför bjuder vi in till digital informationsträff om vår utbildning Facility Management(Stockholm) den 21 april!

Digital informationsträff från Örebro Featured blid Event

09/03/2020

Digital informationsträff från Örebro

Vill du veta mer om vår utbildning B2B-säljare? Välkommen på informationsträff i Örebro den 16 april! Vi har även ett digitalt tillfälle den 2 april.

Informationsträff i Uddevalla – DIGITALT Featured blid Event

05/03/2020

Informationsträff i Uddevalla – DIGITALT

Vi bjuder in till informationsträff i Uddevalla om vår helt nya utbildning Payroll Controller - en vidareutveckling av vår tidigare lönekonsultutbildning. Välkommen den 14 april!

Digital informationsträff från Linköping Featured blid Event

27/02/2020

Digital informationsträff från Linköping

Vill du satsa på en ny karriär och läsa en utbildning inom ekonomi och redovisning eller kommunikation och marknadsföring? Vill du plugga i Linköping? Välkommen på digital informationsträff den 16 april!

Yrkeshögskolemässa i Örebro Featured blid Event

27/02/2020

Yrkeshögskolemässa i Örebro

Kom till Yrkeshögskolemässan i Örebro den 24 mars och snacka utbildning med oss! Vi guidar dig till rätt karriärval.

Ansökan för HT-20 öppnar Featured blid Event

16/01/2020

Ansökan för HT-20 öppnar

Den 3 februari öppnar vi upp möjligheten för dig att skicka in en ansökan till våra YH-utbildningar med start HT-20. Välkommen till Affärshögskolan!