Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Affärshögskolans nyhetsrum

Här hittar du våra senaste nyheter, intervjuer med studerande och ledningsgruppmedlemmar, event samt tips och inspiration för dig som studerar eller funderar på att börja studera.

Pressrum

Vi är en del av AcadeMedias pressrum hos Via TT. Följ oss där för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


Besök Affärshögskolans virtuella monter på digital YH-mässa Featured blid Event

23/03/2021

Besök Affärshögskolans virtuella monter på digital YH-mässa

Välkommen att besöka vår virtuella monter på Studentums digitala YH-mässa - helt gratis. Här kan du chatta med våra utbildningsledare och få mer information om våra utbildningar. Vi ses online!

Digitala infoträffar inför HT-21 Featured blid Event

09/02/2021

Digitala infoträffar inför HT-21

Vi vet att det kan dyka upp många olika slags frågor för dig som funderar på att söka en utbildning. Därför anordnar vi på Affärshögskolan informationsträffar för att du ska känna dig trygg i att du väljer den utbildning som passar dig bäst.

Föreläsning till förmån för Musikhjälpen 2019 Featured blid Event

11/12/2019

Föreläsning till förmån för Musikhjälpen 2019

Vi stödjer Musikhjälpen 2019. Gör det du med! Insamlingsbössan är öppen till den 31 december. Du är även välkommen på en unik föreläsning den 10 februari.

Invigning, nätverksdag och VIP-mingel i Linköping Featured blid Event

19/09/2019

Invigning, nätverksdag och VIP-mingel i Linköping

Det händer grejer på Affärshögskolan i Linköping! Välkommen på invigning av våra nya lokaler, nätverksdag med våra studerande och VIP-mingel för utställande företag den 9 oktober 2019.

Affärshögskolan på plats i Almedalen Featured blid Event

15/06/2018

Affärshögskolan på plats i Almedalen

Mellan måndag-onsdag (2/7-4/7) under Almedalsveckan är vi på Affärshögskolan på plats och vi deltar gärna i paneler och debatter.