Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Affärshögskolans nyhetsrum

Här hittar du våra nyheter, intervjuer, FAQs, event och tips och inspiration.

Våra nyheter och pressmeddelanden kan du läsa ifall du vill vara uppdaterad på det senaste som händer inom AH. Ifall du är nyfiken på våra yrkeshögskoleutbildningar kan du djupdyka ner i våra FAQs, där du hittar svar på alla möjliga tänkbara frågor. Vi gör även intervjuer, ofta med våra studerande, men även med ledningsgruppsmedlemmar eller våra medarbetare. En perfekt möjlighet att få en inblick i hur det är att studera hos oss och engagera dig i våra YH-utbildningar.

Vi både anordnar event själva och medverkar på andras event, vilket innebär att vi lägger upp info om vad som händer härnäst, så som informationsträffar, nätverksdagar, mässor och mycket mer! Passa även på att bli inspirerad, genom att läsa under fliken ”tips och inspiration”. Där hittar du allt ifrån tips för dig som pluggar på distans till hur du söker jobbet efter examen.

Vi får ju inte heller glömma bort att vi har ett pressrum hos Via TT. Följ Plushögskolan AB för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


Olika bakgrund, gemensamt framtidsjobb inom B2B Featured blid Intervju

11/03/2020

Olika bakgrund, gemensamt framtidsjobb inom B2B

Från Ystad och Örnsköldsvik och olika bakgrund till att gå i samma klass påväg mot nya karriärer som B2B-säljare. Läs om Ibrahim och Beatrices utbildningsresa på Affärshögskolan i Örebro.

Saga Andersson: Bli attraktiv genom din YH-utbildning Featured blid Intervju

20/11/2019

Saga Andersson: Bli attraktiv genom din YH-utbildning

Saga Andersson pluggar andra året på Sales & Marketing B2B i Växjö och har redan tagit stora karriärsprång genom YH-utbildningen.

Guldmedaljör kombinerar friidrott med jobbet på Affärshögskolan Featured blid Intervju

29/10/2019

Guldmedaljör kombinerar friidrott med jobbet på Affärshögskolan

Victor Pettersson arbetar hos oss i Karlstad. Han är inte bara en fantastisk medarbetare, utan även längdhoppare med många meriter.

Årets auktoriserade lönekonsult kommer från Affärshögskolan Featured blid Intervju

18/10/2019

Årets auktoriserade lönekonsult kommer från Affärshögskolan

Linn Delin har tidigare studerat till kvalificerad affärsinriktad företagsekonom hos oss i Uddevalla. Nu har hon fått pris för årets auktoriserade lönekonsult av Srf-konsulterna.

Från utbildningsledare till studerandeansvarig och utbildningsansvarig Featured blid Intervju

07/10/2019

Från utbildningsledare till studerandeansvarig och utbildningsansvarig

Inom yrkeshögskolan finns yrkesrollen ”utbildningsledare”, men vid årsskiftet 2017/2018 valde Plushögskolan AB (där Affärshögskolan ingår) att dela upp rollen i två. I den här artikeln ser vi uppdelningen av utbildningsledarrollen från våra medarbetares perspektiv.

Micaela Ortega Jönsson: Alla företag behöver en Facility Manager Featured blid Intervju

01/10/2019

Micaela Ortega Jönsson: Alla företag behöver en Facility Manager

Micaela har påbörjat sitt andra år på YH-utbildningen Facility Manager och är nyligen tillbakakommen från en LIA och ett sommarjobb på Caverion Sverige AB.