Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Affärshögskolans nyhetsrum

Här hittar du våra nyheter, intervjuer, event samt tips och inspiration.

Våra nyheter kan du läsa ifall du vill vara uppdaterad på det senaste som händer inom AH. Vi gör även intervjuer, ofta med våra studerande, men även med ledningsgruppsmedlemmar eller våra medarbetare. Det är en perfekt möjlighet att få en inblick i hur det är att studera hos oss och engagera dig i våra YH-utbildningar.

Vi både anordnar event själva och medverkar på andras event, vilket innebär att vi lägger upp info om vad som händer härnäst, så som informationsträffar, nätverksdagar, mässor och mycket mer! Passa även på att bli inspirerad, genom att läsa under fliken ”Tips och inspiration”. Där hittar du allt ifrån tips för dig som pluggar på distans till hur du söker jobbet efter examen.

FAQ

Ifall du är nyfiken på våra yrkeshögskoleutbildningar kan du djupdyka ner i våra FAQs, där du hittar svar på alla möjliga tänkbara frågor. Till FAQ-sidan >>

Pressrum

Vi får ju inte heller glömma bort att vi har ett pressrum hos Via TT tillsammans med AcadeMedia, som vi är en del av. Följ oss där för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


Nominerad till IFMAs FM-tävling Featured blid Intervju

12/08/2020

Nominerad till IFMAs FM-tävling

IFMA anordnar i år en tävling för de som studerar Facility Management på yrkeshögskolan, och Affärshögskolan är stolta över att ha flera nominerade examensarbeten. Ett stort grattis till er som nominerats! Vi har träffat Alexandra, som precis avslutat sin utbildning i FM, och vars examensarbete tillsammans med skrivpartnern Kerstin är ett av de nominerade.

Alla företag med inköpsfunktion är potentiella arbetsgivare Featured blid Intervju

06/08/2020

Alla företag med inköpsfunktion är potentiella arbetsgivare

Nathalie Suares tog examen från Affärshögskolans yrkeshögskoleutbildning Inköpare och upphandlare i Västerås i juni 2019. Idag arbetar hon som taktisk upphandlare på Sinfra, inom kategori vatten och avlopp. 

Idén för examensarbetet växte fram under LIA:n Featured blid Intervju

30/06/2020

Idén för examensarbetet växte fram under LIA:n

Under sin LIA på Axcell Fastighetspartner AB fick Nara prova på många olika arbetsuppgifter. Det var även där under LIA- perioden som idén om att genomföra ett eget projekt hos Axcell Fastighetspartner uppstod. Idén blev till verklighet, och Nara kunde genomföra projektet som sitt examensarbete.

Olika bakgrund, gemensamt framtidsjobb inom B2B Featured blid Intervju

11/03/2020

Olika bakgrund, gemensamt framtidsjobb inom B2B

Från Ystad och Örnsköldsvik och olika bakgrund till att gå i samma klass påväg mot nya karriärer som B2B-säljare. Läs om Ibrahim och Beatrices utbildningsresa på Affärshögskolan i Örebro.

Saga Andersson: Bli attraktiv genom din YH-utbildning Featured blid Intervju

20/11/2019

Saga Andersson: Bli attraktiv genom din YH-utbildning

Saga Andersson pluggar andra året på Sales & Marketing B2B i Växjö och har redan tagit stora karriärsprång genom YH-utbildningen.

Guldmedaljör kombinerar friidrott med jobbet på Affärshögskolan Featured blid Intervju

29/10/2019

Guldmedaljör kombinerar friidrott med jobbet på Affärshögskolan

Victor Pettersson arbetar hos oss i Karlstad. Han är inte bara en fantastisk medarbetare, utan även längdhoppare med många meriter.