Välkommen till Affärshögskolans nyhetsrum

Här hittar du våra senaste nyheter, intervjuer med studerande och ledningsgruppmedlemmar, event samt tips och inspiration för dig som studerar eller funderar på att börja studera.

Pressrum

Vi är en del av AcadeMedias pressrum hos Via TT. Följ oss där för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


Mor och dotter blev digitala marknadskommunikatörer tillsammans Featured blid Intervju

02/09/2021

Mor och dotter blev digitala marknadskommunikatörer tillsammans

Christina Kaakinen och Sanna Kaakinen. Mor och dotter. 2019 kände de att det var dags att fördjupa sin kunskap inom marknadskommunikation och nu, två år senare, har de tagit examen från YH-utbildningen Digital marknadskommunikatör tillsammans.

Ryggmärgsinfarkt stoppade inte Sussanne från att bli ekonom Featured blid Intervju

01/07/2021

Ryggmärgsinfarkt stoppade inte Sussanne från att bli ekonom

Några månader innan Sussanne skulle påbörja sin utbildning drabbades hon av en ryggmärgsinfarkt. Ett tillstånd som drabbar en på två miljoner. Trots den livsomvälvande förändringen som gjorde att hon hamnade i rullstol lät hon det inte stoppa drömmen om att bli redovisningsekonom.

Skapade branschrapport inom Facility Management under sin LIA Featured blid Intervju

16/06/2021

Skapade branschrapport inom Facility Management under sin LIA

IFMA, världens största internationella nätverk inom Facility Management, publicerade i maj 2021 en ny utgåva av deras stora branschrapport. För oss på Affärshögskolan känns det extra roligt då Joakim Markusson, som precis tagit examen från vår unika FM-utbildning, spelat en stor roll i arbetet.

Resa i Asien inspirerade My att bli marknadskommunikatör Featured blid Intervju

28/05/2021

Resa i Asien inspirerade My att bli marknadskommunikatör

Under en resa i Asien fick My tid för reflektion och eftertanke, vilket fick henne att vilja göra en förändring i sitt yrkesliv. Nu två år senare är hon färdigutbildad digital marknadskommunikatör.

För flygvärdinnan Emilia ledde pandemin till ny slutdestination Featured blid Intervju

29/04/2021

För flygvärdinnan Emilia ledde pandemin till ny slutdestination

36-åriga Emilia har jobbat som flygvärdinna i över ett decennium men hennes karriär fick ett abrupt slut när coronapandemin försatte flygbranschen i en kris. Den livsomvälvande förändringen ledde henne till YH-utbildningen Facility Management.

B2B-studerande snackar sälj och marknadsföring med LIA-företag Featured blid Intervju

21/04/2021

B2B-studerande snackar sälj och marknadsföring med LIA-företag

Cassandra är en av våra B2B-studerande som just nu gör sin LIA på startup-företaget Binary Brains. Hon har intervjuat försäljningschefen och företagets Customer Success Manager för att snacka om säljyrket. Läs intervjun här!