Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Affärshögskolans nyhetsrum

Här hittar du våra nyheter, intervjuer, FAQs, event och tips och inspiration.

Våra nyheter och pressmeddelanden kan du läsa ifall du vill vara uppdaterad på det senaste som händer inom AH. Ifall du är nyfiken på våra yrkeshögskoleutbildningar kan du djupdyka ner i våra FAQs, där du hittar svar på alla möjliga tänkbara frågor. Vi gör även intervjuer, ofta med våra studerande, men även med ledningsgruppsmedlemmar eller våra medarbetare. En perfekt möjlighet att få en inblick i hur det är att studera hos oss och engagera dig i våra YH-utbildningar.

Vi både anordnar event själva och medverkar på andras event, vilket innebär att vi lägger upp info om vad som händer härnäst, så som informationsträffar, nätverksdagar, mässor och mycket mer! Passa även på att bli inspirerad, genom att läsa under fliken ”tips och inspiration”. Där hittar du allt ifrån tips för dig som pluggar på distans till hur du söker jobbet efter examen.

Vi får ju inte heller glömma bort att vi har ett pressrum hos Via TT. Följ Plushögskolan AB för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


B2B-utbildning öppnar för sen anmälan Featured blid Nyhet

19/10/2020

B2B-utbildning öppnar för sen anmälan

Du har fortfarande chans att bli antagen till decemberstarten! B2B-säljare i Örebro har öppnat upp för sen anmälan.

Unik FM-kurs i Workplace experience Featured blid Nyhet

25/09/2020

Unik FM-kurs i Workplace experience

Workplace experience och digitalisering är en unik kurs inom Facility Management, som vi nu kan erbjuda helt avgiftsfritt med start den 9 november. Ansökan är öppen till och med den 9 oktober 2020.

Höstens LIA-perioder 2020 Featured blid Nyhet

14/09/2020

Höstens LIA-perioder 2020

Är du som företag intresserad av att ta emot studerande på LIA? I höst går flera av våra klasser ut på praktik och du kan få chansen att ta emot dem och få en extra resurs under några veckor!

Affärshögskolans nya adresser Featured blid Nyhet

28/08/2020

Affärshögskolans nya adresser

Under sommaren har några av Affärshögskolans orter haft fullt upp med att packa ihop och flytta skolan till nya lokaler. I Jönköping, Örebro, Karlstad och Uddevalla har vi hittat nya fina lokaler att bedriva undervisningen på. 

Ansökan har öppnat för höstens extrastarter! Featured blid Nyhet

20/08/2020

Ansökan har öppnat för höstens extrastarter!

Nu kan du ansöka till höstens extrastarter som gäller för B2B-säljare i december 2020! Läs mer här och ansök.

Hur du kontaktar oss under sommaren Featured blid Nyhet

09/07/2020

Hur du kontaktar oss under sommaren

Behöver du komma i kontakt med oss under sommaren? Här kommer matnyttig information för dig som undrar över något.