Välkommen till Affärshögskolans nyhetsrum

Här hittar du våra nyheter, intervjuer, event samt tips och inspiration.

Våra nyheter kan du läsa ifall du vill vara uppdaterad på det senaste som händer inom AH. Vi gör även intervjuer, ofta med våra studerande, men även med ledningsgruppsmedlemmar eller våra medarbetare. Det är en perfekt möjlighet att få en inblick i hur det är att studera hos oss och engagera dig i våra YH-utbildningar.

Vi både anordnar event själva och medverkar på andras event, vilket innebär att vi lägger upp info om vad som händer härnäst, så som informationsträffar, nätverksdagar, mässor och mycket mer! Passa även på att bli inspirerad, genom att läsa under fliken ”Tips och inspiration”. Där hittar du allt ifrån tips för dig som pluggar på distans till hur du söker jobbet efter examen.

FAQ

Ifall du är nyfiken på våra yrkeshögskoleutbildningar kan du djupdyka ner i våra FAQs, där du hittar svar på alla möjliga tänkbara frågor. Till FAQ-sidan >>

Pressrum

Vi får ju inte heller glömma bort att vi har ett pressrum hos Via TT tillsammans med AcadeMedia, som vi är en del av. Följ oss där för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.

Förbered dig för utbildningsstarten Featured blid Tips och inspiration

20/11/2020

Förbered dig för utbildningsstarten

Har du blivit antagen till en YH-utbildning och ska börja studera? Här är fem tips på hur du bäst förbereder dig inför utbildningsstarten!

5 tips för dig som söker LIA Featured blid Tips och inspiration

30/10/2020

5 tips för dig som söker LIA

Är du i full gång med att söka en LIA-plats eller är det snart dags att sätta igång? Vi har samlat fem tips på hur du söker LIA på ett bra och effektivt sätt.

Så får du jobb efter examen – 5 tips Featured blid Tips och inspiration

09/06/2020

Så får du jobb efter examen – 5 tips

Stort grattis till examen, men vad händer nu? För att hjälpa dig har vi samlat våra bästa tips på hur du landa hem drömjobbet efter examen.

Tips för utbildare – så utbildar du bäst på distans Featured blid Tips och inspiration

05/06/2020

Tips för utbildare – så utbildar du bäst på distans

Det är inte alltid en dans på rosor att få en närvarande och engagerad publik på distans. Hur gör du för att hålla din klass engagerad och närvarande? Här kommer vår studerande Almas bästa tips som student på distans!

5 tips för att höja koncentrationen vid distansstudier Featured blid Tips och inspiration

24/04/2020

5 tips för att höja koncentrationen vid distansstudier

Jennifer läser till Affärsinriktad konceptutvecklare, i vanliga fall på plats i Stockholm, men nu har utbildningen tillfälligt gått över till distansundervisning. Nu delar hon med sig av sina bästa tips för att hålla fokus uppe.

Tips för dig som vill byta karriär Featured blid Tips och inspiration

18/07/2019

Tips för dig som vill byta karriär

Har du precis tagit studenten och vill hamna i rätt yrkesroll från början eller är du mitt i karriären och vill byta inriktning? Läs en YH-utbildning!