Affärshögskolan skänker julgåva till hjälporganisationer

Nyhet - 12/21/2020

Året 2020 börjar gå mot sitt slut och vi är många som hoppfullt blickar framåt mot 2021. Vi vill säga stort tack till alla våra studerande och alla de som engagerat sig i våra yrkeshögskoleutbildningar under detta år.

Precis som tidigare år vill vi på Affärshögskolan skicka en julklapp till en välgörenhetsorganisation tillsammans med våra systerskolor Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan. Detta år har vi valt att skänka en julgåva till två hjälporganisationer. Den ena är Stadsmissionen i deras arbete för personer i ekonomisk och social utsatthet. Gåvan ger möjlighet till både akut hjälp och långsiktig förbättring. Den andra är Barncancerfonden i deras kamp för att fler barn ska överleva cancer. Gåvan hjälper forskningen framåt och ser till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och stöd de behöver.

Tillsammans gör vi skillnad! God jul & Gott nytt år önskar vi på Affärshögskolan