Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Ansökan är öppen för HT-21

Nyhet - 02/10/2021

Dagen är kommen då vi äntligen ”slår upp portarna” till ansökningswebben! Nu kan du söka till någon av våra populära utbildningar som startar i höst. Är du framtidens Payroll Controller eller B2B-säljare? Kanske redovisningsekonom? Välkommen med din ansökan!

  • Ansökan öppnar: 10 februari
  • Ansökan stänger: 5 maj
  • Antagningsbesked: 22 juni

Kom ihåg! Alla utbildningar utformas med representanter från näringslivet för att möta arbetsmarknadens efterfrågan. Dessutom är alla utbildningar kostnadsfria och CSN-berättigade.


Utbildningar öppna för ansökan

Digitala informationsträffar

Osäker på om utbildningen du funderar på passar dig? Eller har du frågor om upplägget eller innehållet? För att du ska känna dig säker på att du väljer rätt utbildning har vi under våren digitala infoträffar där du får veta mer om den specifika utbildningen. Du ges även möjlighet att ställa alla dina frågor. Vanligtvis hålls dessa informationsträffar i våra lokaler, men i år kommer vi att sända dem online via Microsoft Teams. Hitta din digitala informationsträff »

Studieanpassningar under Covid-19

Som vi alla känner till har det senaste året varit lite upp och ner på grund av Covid-19 pandemin. Vi, tillsammans med många andra, har fått tänka om och ställa om. På bara 48 timmar gick vi från platsbunden undervisning till distansundervisning, och självklart fortsätter vi att följa Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer så att vi kan erbjuda trygga studier. Det innebär att en platsbunden utbildning som startar i höst temporärt kan komma att bedrivas på distans.