Ansökan öppen för höststarterna 2023

Idag öppnar ansökan till Affärshögskolans program med start höstterminen 2023. Här kan du kostnadsfritt utbilda dig inom ekonomi, inköp, sälj och marknadsföring. Kliv ut i en ny yrkesroll efter bara 2 år med kunskap som efterfrågas bland flera arbetsgivare runt om i landet. Välkommen med din ansökan senast 4 maj.

Affärshögskolan är en auktoriserad yrkeshögskola som tillsammans med Sveriges näringsliv skapar relevanta program för högskolestudier. Samtliga utbildningar har granskats och godkänts av Myndigheten för yrkeshögskolan som bedömt att utbildningen har en stark arbetslivsanknytning, håller hög kvalitet och leder till en kvalificerad yrkesroll. Därmed kan du som studerande vara säker på att kompetensen efterfrågas på arbetsmarknaden, oavsett vilken utbildning du väljer.

Högaktuella utbildningar som leder till jobb

Samhället förändras, företag utvecklas och kunskap förnyas - det vet vi. Därför ser Affärshögskolan till att alltid hålla utbildningarna "up to date" genom att ha föreläsare från näringslivet, långa praktikperioder och branschföretag som är med och utvecklar utbildningarna. Detta ger dig som studerande den allra senaste kunskapen på området och en fot in i branschen redan under studietiden. Hela 9 av 10 som läst på Affärshögskolan får jobb inom ett halvår efter examen.

– Jag fick jobb på min LIA-plats redan innan examen. Tack vare utbildningen fick jag in en fot i branschen, vilket gav mig chans att jobba med det som länge varit min hobby, säger My Amrén, tidigare studerande.

Möt tidigare studerande

Influencer byter karriär – färdigutbildad inköpare och upphandlare
2022-10-05 Intervju

Influencer byter karriär – färdigutbildad inköpare och upphandlare

Viktoria lämnade livet som influencer och personlig tränare för att via bli inköpare och u...

För flygvärdinnan Emilia ledde pandemin till ny slutdestination
2021-04-29 Intervju

För flygvärdinnan Emilia ledde pandemin till ny slutdestination

36-åriga Emilia har jobbat som flygvärdinna i över ett decennium men hennes karriär fick ett abrupt ...

Utbildad B2B-säljare blev egenföretagande storsäljare
2021-04-06 Intervju

Utbildad B2B-säljare blev egenföretagande storsäljare

Sebastian Virta pluggade till marknadsinriktad företagssäljare (B2B-säljare) på Affärshögskolan och ...