Höstens korta YH-utbildningar är här!

Nyhet - 07/07/2020

Imorse fick Affärshögskolan ett efterlängtat besked från Myndigheten för Yrkeshögskolan. Regeringens satsning på yrkeshögskolan har sammanlagt gett ytterligare 3600 studerande möjlighet att vidareutbilda sig i höst.

Under våren har vi ansökt om flera nya korta YH-utbildningar för att möta behovet av kompetensutveckling som finns i många branscher. Idag blev två av utbildningarna beviljade. Från och med i höst kommer du att kunna läsa dessa utbildningar på Affärshögskolan:

Kort YH- utbildning

En kort YH-utbildning är en kortare utbildning på yrkeshögskolan som riktar sig till dig med arbetslivs-erfarenhet som vill vidareutvecklas i din roll. Korta YH-utbildningarna är omkring 4-12 veckor långa, CSN- berättigade och kostnadsfria.

Utbildningarna skapas i samarbete med näringslivet för att säkerställa relevansen av utbildningsinnehållet. Genom denna nära kontakt med företag inom branschen kan vi garantera att du lär dig vad som efterfrågas i just din bransch.

Du kommer att kunna söka utbildningarna fr.o.m. torsdag den 9 juli. Ansökan stänger 3 veckor innan utbildningens startdatum, så sök så fort du bestämt dig för att inte missa din plats!