LIA-perioder våren 2021

Nyhet - 12/04/2020

LIA, även kallat praktik, står för lärande i arbete och är en central del av en yrkeshögskoleutbildning. Varje termin har vi flera klasser som går ut på LIA hos företag i hela landet, ibland även internationellt. Våra studerande är hett eftertraktade efter sin utbildning och många erbjuds jobb på sina LIA-platser redan innan utbildningen är slut!

Våra studerande ansvarar själva för att söka sina LIA-platser hos de företag de är intresserade av, men du som företag kan också anmäla ditt intresse till att ta emot studerande. Det är en win-win situation där du som företag får in en eller flera extra resurser – helt kostnadsfritt, samtidigt som våra studerande samlar på sig praktiska färdigheter och får erfarenhet av sina kommande yrken och branscher. Man skulle kunna säga att det är som att låna kompetent arbetskraft från oss på Affärshögskolan under några veckor.

Vill ditt företag ta emot LIA-studerande?

Är ditt företag på jakt efter LIA-studerande? Anmäl ditt intresse och bli ett så kallat LIA-företag! Kontakta respektive utbildningsansvarig som i sin tur ordnar en kontakt mellan dig och de studerande. Kontaktuppgifter hittar du här nedanför under varje utbildning.

Vårens LIA-veckor

Eftersom vi har flera klasser som läser samma utbildning kan LIA-perioderna infalla olika veckor, därför kan det stå två perioder under en och samma utbildning.

Affärsinriktad redovisningsekonom (Karlstad)

• Vecka 5-18

Kontaktperson: Isak Gerrbo, 08-549 013 18 | isak.gerrbo@plushogskolan.se

B2B-säljare (Örebro)