Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Myndighetens besked: extra utbildningsplatser

Nyhet - 07/01/2020

När världen är upp och ned och många behöver hitta nya vägar i karriären är det viktigt med bra utbildning. Affärshögskolan har ansökt om fler utbildningsstarter för att möta det stora behovet av kompetensutveckling i arbetslivet. Imorse kom beskedet vi väntat på!

Myndigheten för yrkeshögskolan meddelade imorse vilka utbildningar som tilldelats fler utbildningsstarter i höst. Myndigheten har slått nytt rekord och tilldelat 5100 nya utbildningsplatser på yrkeshögskolor runt om i Sverige. Dessa utbildningsplatser är en del av regeringens satsning på utbildning i och med covid- 19 pandemin som skakar arbetsmarknaden.

Av Sveriges totalt 5100 nya platser erbjuder Affärshögskolan 70 av dessa.

Dessa utbildningar erbjuder extra starter HT20:

Fler starter betyder fler möjligheter för studerande att gå sin drömutbildning. Därför är vi på Affärshögskolan riktigt glada över beskedet som ger oss möjlighet att utbilda 70 B2B-säljare mer än vanligt!

Vad innebär extra utbildningsstarter?

Utbildningar med extrastarter börjar som vanligt i augusti med en klass, och redan i december börjar en helt ny klass med blivande B2B-säljare. Du behöver alltså inte vänta ett helt år på nästa utbildningsstart, utan kan börja redan samma termin. Upplägget gör att dubbelt så många kan utbilda sig utan att klasserna blir för stora.

Låter B2B-säljare intressant? Gör en intresseanmälan här för att få all information direkt. Ansökan för utbildningarna som startar i december öppnar den 20 augusti. Här på Affärshögskolans hemsida håller vi dig uppdaterad med information när det börjar bli dags att ansöka!