Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Vill du ha råd om ditt utbildningsval?

Nyhet - 11/12/2020


Det är inte lätt att hitta fram i utbildningsdjungeln. Idag har vi fler valmöjligheter att välja bland än någonsin tidigare, vilket kan göra det svårt att välja vad just du vill ägna dig åt. Vare sig du är vilsen kring vilken typ av utbildning som passar dig, eller har en fråga om behörighet eller liknande så kan en studie- och yrkesvägledare, en SYV, hjälpa till.

Var vänder man sig för studievägledning?

Ofta kan din kommun erbjuda dig studie- och yrkesvägledning, men nu kan Affärshögskolan även stolt presentera en digital lösning: Snackamedsyv.se! Hemsidan har funnits sedan 2019, men först nu erbjuds studievägledning även för vuxna. Detta genom ett projekt tillsammans med AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vi är en del av. Så för dig som vill få rådgivning i toppklass, vänd dig till Snackamedsyv.se.

Digital studievägledning

Till skillnad från traditionella möten med studievägledare, så erbjuder Snackamedsyv.se en digital lösning. Du kan få vägledning via telefon, chatt eller videosamtal – välj vad som passar dig bäst! Gå in på Snackamedsyv.se för att få ordning på dina framtidsplaner redan idag.