Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Unik FM-kurs i Workplace experience

Nyhet - 09/25/2020

Jobbar du i FM-branschen eller generellt med utformning av kontorsmiljöer? Eller vill du helt enkelt bara lära dig detta på fyra veckor? Oavsett så kan vi erbjuda kursen till dig som vill lära dig det senaste inom området för att kunna optimera arbetsplatser med fokus på upplevelse, produktivitet och hälsa, bland annat genom digitala verktyg. Läs Workplace experience och digitalisering hos oss i höst!

Kort om kursen

  • 4 veckor
  • Startar den 9 november
  • Kostnadsfri och CSN-berättigad

Workplace experience och digitalisering är en kurs som ingår i Affärshögskolans YH-utbildning Facility Management. Och du läser kursen samtidigt som våra studerande, antingen på plats i Malmö eller på distans, där föreläsningar sker via Microsoft Teams. Läs mer om kursens upplägg och behörighetskrav här.

Det här lär du dig

Under kursens fyra veckor kommer du bland annat att lära dig hur du utformar och optimerar kontorsmiljöer för maximal produktivitet som även främjar hälsa och underlättar för medarbetarnas vardag. Du kommer att få koll på de senaste trenderna och strategier för att uppnå en bra arbetsplatsupplevelse (så kallad ”workplace experience”).

Två veckor kvar av ansökningstid

Idag, den 25 september, är det precis två veckor kvar till ansökan stänger. Så passa på, skicka in din ansökan här – senast den 9 oktober. Välkommen med din ansökan!