Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Förverkliga dina karriärdrömmar hos Affärshögskolan

Affärshögskolan startade 2006 och är tillsammans med systerskolorna Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan en del av bolaget Plushögskolan AB. I över 20 år har vi bedrivit utbildning i nära samarbete med företag och organisationer. Idag är vi en av Sveriges största yrkeshögskoleaktörer med cirka 80 medarbetare runt om i landet.

Vi utbildar framtidens företagande! Affärshögskolan erbjuder yrkeshögskoleutbildningar inom ekonomi, försäljning, inköp, marknadsföring och projektledning på flera orter runt om i Sverige. Vi jobbar även fram skräddarsydda utbildningskoncept till företag som söker kompetensutveckling. Här kan du läsa mer om företagsutbildningar.

Branschanpassade YH-utbildningar

Alla har drömmar för sitt yrkesliv och vi kan erbjuda nästa steg – oavsett om du vill vidareutvecklas, byta yrke mitt i karriären eller plugga vidare efter gymnasiet. Vi låter aktivt arbetsmarknaden påverka innehållet i våra utbildningar och har alltid ett nära samarbete med näringslivet och branschaktuella föreläsare. Genom att ständigt utveckla och förändra vårt utbud kan du som studerar hos oss vara säker på att din kompetens behövs, både nu och i framtiden.

Vad våra studerande tycker om oss

För oss på Affärshögskolan är det oerhört viktigt att våra studerande är nöjda med sin utbildning och gärna rekommenderar den vidare. Detta mäter vi bland annat via höstterminens stora studerandeenkät som går ut till samtliga studerande. De synpunkter som kommer in ger oss värdefull information och hjälper oss att fortsätta utveckla våra utbildningar.

Hösten 2020
Nöjdhet 87%
Rekommendationsgrad 88%

Resultatet visar på hur stor andel av våra studerande som är nöjda med sin utbildning i sin helhet samt hur stor andel av våra studerande som kan rekommendera oss som utbildningsanordnare.

Vi är kvalitetssäkrade

Plushögskolan AB är en av Sveriges största privata anordnare av yrkeshögskoleutbildningar och tillhör norra Europas största utbildningsföretag AcadeMedia. Sedan årsskiftet 2011/2012 ingår även Didaktus Utbildningar, LBS Masters, Ljud&Bildskolan och AcadeMedia Masters i bolaget.

Plushögskolan AB är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation. Som en del av Plushögskolan AB är även Affärshögskolan auktoriserade enligt Almega Utbildningsföretagen.

Logotyp för auktoriserat utbildningsföretag