Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Ta steget mot en ny karriär hos Affärshögskolan

Alla har drömmar för sitt yrkesliv. Och vi kan erbjuda nästa steg – oavsett om du vill vidareutvecklas, byta yrke mitt i karriären eller helt enkelt vill plugga vidare efter gymnasiet och landa i rätt yrkesroll redan från start. Hos oss hittar du utbildningar inom allt det som dagens företag efterfrågar.

Vi låter aktivt arbetsmarknaden påverka innehållet i våra utbildningar och har alltid ett nära samarbete med näringslivet och branschaktuella föreläsare. Och genom att ständigt utveckla och förändra vårt utbud, kan du som studerar här vara säker på att din kompetens behövs. Både idag och i framtiden.

Så, om du är beredd att satsa på en ny karriär, välkommen till oss på AH.

Utbildningsutbud som speglar din framtid

Affärshögskolan finns idag på 11 orter runt om i Sverige och erbjuder yrkeshögskoleutbildningar inom ekonomi, försäljning, inköp, marknadsföring eller projektledning. Vi jobbar även fram skräddarsydda utbildningskoncept till företag som söker kompetensutveckling. Här kan du läsa mer om våra aktuella företagsutbildningar. Om du är beredd att satsa för att nå dina karriärmål, så är det här du ska läsa.

Affärshögskolan är en del av Plushögskolan AB

Affärshögskolan startade 2006 och är tillsammans med systerskolorna Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan en del av bolaget Plushögskolan AB. Sedan årsskiftet 2011/2012 ingår även Didaktus Utbildningar, LBS Masters, Ljud&Bildskolan och AcadeMedia Masters i bolaget. Plushögskolan AB är en av Sveriges största privata anordnare av yrkeshögskoleutbildningar och tillhör norra Europas största utbildningsföretag AcadeMedia.

Vi är kvalitetssäkrade

Plushögskolan AB är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation. Som en del av Plushögskolan AB är även Affärshögskolan auktoriserade enligt Almega Utbildningsföretagen.

Logotyp för auktoriserat utbildningsföretag