Policy för Affärshögskolan i sociala medier

Vi skapar framtidens företagande och vi älskar att prata om hur utbildning, karriär och framtidsdrömmar är en del av just det – framtidens företagande! Och vi delar gärna med oss av det senaste från branscherna vi utbildar inom. Därför är våra sociala mediekanaler, så som Facebook, LinkedIn, Instagram och alumnigruppen på LinkedIn platsen för dig som vill ta del av allt vad våra utbildningar och dess aktuella branscher har att erbjuda.

Relevant och aktuellt i våra sociala medier

För att hålla våra flöden och annonser relevanta och aktuella, förbehåller vi oss rätten att ta bort innehåll av sådan karaktär som inte håller sig till det ämnet, marknadsför annan verksamhet, kan anses stötande eller kränkande, bryter mot dataskyddsförordningen GDPR eller på något annat sätt är brottsligt eller inte i linje med verksamhetens värdegrund. Om en person upprepade gånger bryter mot denna policy kommer den att stängas av från sidan och eventuellt innehåll postat av berörd kommer att tas bort.

Läs även igenom Facebooks och Instagrams generella användarvillkor.

Kontakt

Har du frågor eller vill du anmäla något? Kontakta oss på marknad@plushogskolan.se. Är det relaterat till GDPR så mejla till dataskyddsombud@plushogskolan.se.

Senast uppdaterad: 2019-02-25