Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

background

Vi skapar framtidens företagande och vi älskar att prata om hur utbildning, karriär och framtidsdrömmar är en del av just det – framtidens företagande! Och vi delar gärna med oss av det senaste från branscherna vi utbildar inom. Därför är våra sociala mediekanaler platsen för dig som vill ta del av allt vad våra utbildningar och dess aktuella branscher har att erbjuda!

Affärshögskolan finns i dagsläget på Facebook, LinkedIn, Instagram och Youtube. Vi har även en LinkedIn-grupp, som är till för dig som studerar, har läst hos oss eller har en annan koppling till oss.

Policy i linje med vår värdegrund

Vi vill skapa och behålla en trygg miljö online i våra sociala medier. Det här gör vi tillsammans med dig som följer oss, men även dig som någon gång får upp ett inlägg i flödet. För att hålla våra kanaler relevanta och aktuella, förbehåller vi oss rätten att ta bort innehåll som strider mot vår policy.

Det kan vara innehåll av sådan karaktär som inte håller sig till ämnet, marknadsför annan verksamhet, kan anses stötande eller kränkande, bryter mot dataskyddsförordningen GDPR eller på något annat sätt är brottsligt eller inte i linje med verksamhetens värdegrund.

Om någon bryter mot policyn

Om en person upprepade gånger bryter mot denna policy kommer den att stängas av från sidan. Eventuellt innehåll postat av berörd kommer även att tas bort.

Generella användarvillkor i sociala medier

För mer fördjupning, läs igenom de generella villkoren för Facebook, LinkedInInstagram och Youtube.

Kontakt

Har du frågor eller vill du anmäla något? Kontakta oss på marknad@plushogskolan.se.

Är det relaterat till GDPR så mejla till dataskydd@academedia.se

Senast uppdaterad: 2021-01-08