Affärshögskolan – din yrkeshögskola i Jönköping

Vill du studera i en attraktiv miljö med ett rikt handels- och nöjesutbud? Då kanske våra utbildningar i Jönköping är något för dig. Vi finns i ett centralt läge på gångavstånd från resecentrum.

Jönköpings län har nordens största koncentration av framgångsrika industri – och underleverantörsföretag och ett dynamiskt näringsliv. Det skapar goda möjligheter till praktikplatser och framtida jobb. Här finns företag som bland annat Huskvarna, Intersport, SCA, Fagerhult, Kinnarp och KABE. Här finns också ett spännande och varierat utbud av kultur, idrott och nöjesliv. Allt detta i en fantastiskt vacker och omväxlande natur med Vättern i fokus.

Boende i Jönköping

Plugga hos Affärshögskolan i Jönköping? Behöver du flytta till en, för dig, ny stad eller skaffa annat boende under din studietid hos oss? Vi som yrkeshögskola kan inte ordna med boende för våra studerande, men vi ger gärna tips på vad som finns i området.

I Jönköping finns studentboende som passar de flesta, men när det närmar sig terminsstart är det stor konkurrens om bostäderna. Studerande i Jönköping som söker studentboende behöver bara registrera sig på ett enda ställe. På bostadsportalen Studentbostad Jönköping hittar du alla lediga studentbostäder som bostadsföretag med studentboende har att erbjuda i Jönköping.

Du som söker boende i Jönköping kan även:

• Anmäla dig till hyresvärdar som erbjuder andra lägenheter än studentbostäder.
  • Besök webbsidor där man kan annonsera om boende.
  • Dela bostad med andra studerande – ofta är det lättare att få tag på större lägenheter.
  • Leta bostad strax utanför centrala Jönköping, exempelvis i angränsande kommuner så som Mullsjö, Nässjö eller Vaggeryd.

Välkommen till AH i Jönköping!

Affärshögskolan
Västra Storgatan 5
553 15 Jönköping

jonkoping@plushogskolan.se

Våra utbildningar i Jönköping

YH

Affärsinriktad redovisningsekonom

6 orter

HT-20

2 år, kostnadsfri och CSN-berättigad

Stängd för ansökan

Vill du samarbeta med oss?

Läs mer om hur du som företag kan engagera dig i våra utbildningar.

Vår personal i Jönköping

Niklas Johnsson  blid