Affärshögskolan – din yrkeshögskola i Malmö

Malmö är, förutom Sveriges tredje största stad, ett kommersiellt viktigt centrum i Öresundsregionen. Malmös omdaning från en industristad till en framtidsstad är vida omtalat och och erbjuder gott om möjligheter såväl under som efter din utbildning.

Här finns allt det man kan kräva av en storstad gällande service och nöje, och hittar man ändå inte det man önskar ligger Köpenhamn bara en bro bort. I Malmö ligger våra utbildningslokaler centralt på 10 minuters gångavstånd från centralstationen.

Boende i Malmö

Plugga hos Affärshögskolan i Malmö? Behöver du flytta till en, för dig, ny stad eller skaffa annat boende under din studietid hos oss? Vi som yrkeshögskola kan inte ordna med boende för våra studerande, men vi ger gärna tips på vad som finns i området.

Det finns ungefär 2 200 studentbostäder i Malmö. Husen ligger utspridda i staden – från Västra Hamnen i väst till Rosengård i öst. Genom den kommunala bostadsförmedlingen Boplats Syd kan du söka studentlägenheter från MKB, HSB Sundsfastigheter, Lindgården och Malmö Studenthus. Det finns även några mindre bostadsbolag som förmedlar sina studentbostäder själva.

Välkommen till AH i Malmö!

Affärshögskolan
Drottninggatan 4B

malmo@plushogskolan.se

Våra utbildningar i Malmö

Workplace experience och digitalisering

Malmö

HT-20

4 veckor, kostnadsfri och CSN-berättigad

Öppen för ansökan

YH

Facility Management

3 orter

HT-20

2 år, kostnadsfri och CSN-berättigad

Ansökan öppnar för ht-21 i februari

Vill du samarbeta med oss?

Läs mer om hur du som företag kan engagera dig i våra utbildningar.

Vår personal i Malmö

Niklas Johnsson  blid