Affärshögskolan – din yrkeshögskola i Stockholm

Vill du läsa en YH-utbildning i Stockholm? Affärshögskolan i Stockholm erbjuder bland annat yrkeshögskoleutbildningar för dig som vill jobba med projektledning inom service- och fastighetsbranschen, så som Facility Management.

Affärshögskolan på Liljeholmen

Du hittar vår yrkeshögskola på Liljeholmen, granne med Södermalm, cirka 10 minuter med tunnelbana från T-centralen. Stationen som ligger bara ett par minuter från Affärshögskolan är en knutpunkt för tunnelbanan, bussar och tvärbanan. För dig som åker kollektivt tar du tunnelbanans röda linje till Liljeholmen, cirka 10 minuters färd från T-Centralen, alternativt tvärbanan till Liljeholmen eller Årstadal.

Hos oss kan du läsa YH-utbildningar som leder till jobb efter examen. Vi skräddarsyr även utbildningar på uppdrag av företag.

Boende i Stockholm

Plugga hos Affärshögskolan i Stockholm? Behöver du flytta till en, för dig, ny stad eller skaffa annat boende under din studietid hos oss? Vi som yrkeshögskola kan inte ordna med boende för våra studerande, men vi ger gärna tips på vad som finns i området.

Att hitta en studentbostad i Stockholm kan vara svårt, men det finns ganska många vägar att gå. Du kan vända dig till Stiftelsen Stockholms StudentBostäder (SSSB) där du kan ställa dig i kö redan när du är 16 år. De har cirka 8000 bostäder fördelade över hela staden. Du kan också ställa dig i bostadskön, genom Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Du kan även välja att hyra i andra hand eller bli inneboende hos någon som hyr ut en del av sin bostad. Rum för andrahandsuthyrning och inneboende kan du hitta på bland annat Blocket. En av våra tidigare studerande har även startat initiativet Hyresvärdslistan, en gratistjänst som hjälper dig att hitta en hyresrätt.

Välkommen till AH i Stockholm!

Affärshögskolan
Årstaängsvägen 33

stockholm@plushogskolan.se

Våra utbildningar i Stockholm

YH

Affärsinriktad konceptutvecklare

HT-19

2 år, kostnadsfri och CSN-berättigad

Inga fler planerade starter

YH

Facility Management

3 orter

HT-21

2 år, kostnadsfri och CSN-berättigad

Öppnar för ansökan i februari

Vill du samarbeta med oss?

Läs mer om hur du som företag kan engagera dig i våra utbildningar.

Vår personal i Stockholm

Anneli Polstam  blid