×
 

Hoppa till innehållet

Få kompetens som företag efterfrågar. Yrkeshögskolan är en eftergymnasial utbildningsform som bygger på arbetsmarknadens behov. Varje YH-utbildning skapas och drivs med företag i olika branscher för att ge rätt kompetens i rätt tid. Finns en YH-utbildning, finns ett uttalat behov av kompetensen.

  • Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

    – Nelson Mandela

  • Fördelar med en YH-utbildning

    Den nära kontakten med näringslivet är något som lockar många till att läsa en YH-utbildning. Här berättar vi mer om fördelarna!

Lämna intresseanmälan

Intresserad av framtida starter? Lämna en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad!

Välj utbildning

Hantering av personuppgifter

Genom att skicka in en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn och din e-postadress med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via yh-antagning.se. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning. Syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Läs mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Observera att en intresseanmälan inte är samma sak som en ansökan.