Ansök Nu

Poäng20 YH-poäng

StudieortMalmö

Startdatum 9 november 2020

Kursen är perfekt för dig som vill utöka din kompetens i kontorsmiljöns påverkan på medarbetarnas ”workplace experience” inom Facility Management-branschen med avseende på bland annat digitalisering.

Om Workplace experience och digitalisering

Workplace experience och digitalisering är en kurs som är en del av yrkeshögskoleutbildningen Facility Management i Malmö. Kursen kan vi just nu erbjuda helt kostnadsfritt och den berättigar även till studiemedel från CSN.

Kursen läser du på plats hos Affärshögskolan i Malmö under fyra veckor, där du är schemalagd två dagar per vecka och resten av tiden ägnas åt självstudier och grupparbeten. Den platsförlagda undervisningen är således cirka 14 timmar i veckan.

Kursdatum

Kursen startar den 9 november och avslutas den 4 december 2020.

Varför ska jag läsa den här kursen?

Det här är kursen för dig som vill lära dig om hur olika typer av kontorsutformningar, så som cell, flex, öppet landskap och aktivitetsbaserat, kan stödja arbete av olika slag och när de olika lösningarna kan vara lämpliga. Den passar dig som är nyfiken på Facility Management-branschen och vill få kunskap i hur man kan arbeta för att förändra arbetsmiljön utifrån ”workplace experience”.

Du kommer att lära dig om vilka olika perspektiv utifrån FM (så som layout och inredning), HR (så som beteende) och IT (så som digitala verktyg) måste beaktas för att uppnå en produktiv miljö som attraherar medarbetarna utifrån en ”workplace experience” där man också inkluderar andra tjänster som till exempel främjar hälsa och underlättar i vardagen.

Kursens mål

Kursen ger den studerande kunskap om branschaktuella digitala verktyg inom Facility Management samt strategier och trender inom kontorsutformning och ”workplace experience”. Du får färdigheter i att planera aktiviteter som syftar till förbättra arbetsplatsupplevelsen samt bedöma lämpliga digitala tekniker för optimering av FM-leveransen, både ur ett affärsperspektiv men även ur ett serviceperspektiv.

Behörighetskrav

• Grundläggande behörighet (vilket innebär en gymnasieexamen eller motsvarande)
  • Godkänt betyg i Engelska 6
  • Godkänt betyg i Svenska 2 eller Svenska som andraspråk 2

Saknar du behörighet? Så här blir du behörig

Du vet väl att du kan ansöka även om du inte har full behörighet? Vi gör en bedömning av varje ansökan! Kanske har du vad som krävs för att tillgodogöra dig kursen genom att du har samlat på dig arbetslivserfarenhet som kan motsvara behörighetskraven?

Du kan även läsa in de kurser du saknar genom komvux på din hemort eller som korta preparandkurser hos oss. Läs mer om hur du kan bli fullt behörig här.

Yrkeshögskolans logotyp och Centrala studiestödsnämndens logotyp

Klas Löfgren
klas.lofgren@plushogskolan.se

Åke Jansson, JATAC AB

Åke Jansson är ansvarig utbildare för ”Workplace experience och digitalisering” och har mångårig erfarenhet av kontorsutformning, innovation och designprocess.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en eller flera av våra utbildningar? Gör en intresseanmälan så skickar vi dig mer information! Fyll i dina uppgifter samt vilken/vilka utbildningar du är intresserad av i formuläret nedan.

Jag samtycker till att mina personuppgifter samlas in och behandlas för att kunna ta emot riktad information och marknadsföring. Läs hela vår personuppgiftspolicy här
Hantering av personuppgifter
När du skickar in en intresseanmälan till oss behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter för att vi ska kunna registrera din intresseanmälan eller ansökan. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer, utbildningen du är intresserad av samt när du börjar en YH-utbildning. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.
Om du samtycker till att ta emot marknadsföring och information från våra skolor kommer vi även att behandla dina personuppgifter för detta ändamål. Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter.
Huvudmannen är personuppgiftsansvarige på den skola du går på eller har lämnat en intresseanmälan till. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden är över för den sökta utbildningen. Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig.
Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du når våra dataskyddsombud här. Du hittar mer information på trygg.academedia.se. Om du vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser från våra skolor, bocka i rutan nedan.