Kompetensutvecklas hos Affärshögskolan

Affärshögskolan erbjuder kortare företagsutbildningar och skräddarsydda koncept utifrån ditt företags behov med målet att lyfta den interna kunskapsnivån. Vi erbjuder utbildningar och kurser inom ekonomi, försäljning, inköp, marknadsföring och projektledning. Vill ditt företag vidareutvecklas på distans, på plats hos oss på något av våra kontor i Sverige eller i era egna lokaler? Välkommen att kontakta oss för mer information om vårt erbjudande.

I vårt nätverk finns över 300 utbildare från näringslivet som besitter aktuell spetskompetens från sin bransch. Genom att vidareutveckla och kompetenshöja personal skapas mervärde, arbetsglädje och en ökad motivation. Med många år i branschen vet vi hur man bäst utbildar för framtiden. Vi inspirerar, utbildar och ger de rätta verktygen för människors utveckling i arbetslivet – och vi gör det med glädje!

Vad tidigare deltagare säger om oss

Läste en kurs i beskattningsrätt fördjupning på Affärshögskolan i Göteborg som jag upplevde mycket lärorik och bra. Fick på nytt gå igenom hela processen att jobba manuellt, vilket man till viss del tappar när man jobbar i färdiga program. Utbildaren var bra, han hade tydliga underlag med många goda exempel, vilket gjorde informationen lättillgänglig. Tyckte kursen innehöll tillräckligt med information under de 4 veckor den pågick.

Senida Saletovic, ägare av AB Suprimax redovisning och datatjänst, om kursen beskattningsrätt fördjupning på Affärshögskolan i Göteborg.