×
 

Kompetensutveckla dina medarbetare

Utveckla dig och dina medarbetare med skräddarsydda uppdragsutbildningar! Vi erbjuder unika och branschspecifika B2B-koncept anpassade efter just ert behov inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, kommunikation, inköp och projektledning. I vårt nätverk finns över 300 utbildare från näringslivet som besitter aktuell spetskompetens från sin bransch. Genom att vidareutveckla och kompetenshöja din personal skapas mervärde, arbetsglädje och en ökad motivation - det vet vi med säkerhet!

Flexibel utbildningsform

Vi anpassar och skräddarsyr upplägget till att passa just ditt företag och handplockar utbildare som gör det möjligt för ditt företag att lyfta den interna kunskapsnivån. Vi finns i hela Sverige och kan genomföra större såväl som mindre personalutbildningsprojekt för företag och organisationer över hela landet. 

Upskill och reskill med glädje

Med många år i branschen vet vi hur man bäst utbildar för framtiden. Vi inspirerar, utbildar och ger de rätta verktygen för människors utveckling i arbetslivet – och vi gör det med glädje! Ge dig och dina kollegor möjlighet till förnyad eller fördjupad kunskap.

Läste en mycket innehållsrik och bra kurs i beskattningsrätt på Affärshögskolan. Bra utbildare som hade tydliga underlag med många goda exempel, vilket gjorde informationen lättillgänglig.

– Senida Saletovic, Ägare av AB Suprimax

Kontakt

Är du intresserad av ett samarbete? Välkommen att kontakta vårt affärsteam som berättar mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag.