Företagsutbildning hos Affärshögskolan

Utveckla dig och dina medarbetare med skräddarsydda företagsutbildningar! Affärshögskolan erbjuder unika och branschspecifika B2B-koncept anpassade efter just ert behov inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, inköp och projektledning.

Vi anpassar upplägget till att passa just ditt företag och handplockar utbildare som gör det möjligt för ditt företag att lyfta den interna kunskapsnivån. I vårt nätverk finns över 300 utbildare från näringslivet som besitter aktuell spetskompetens från sin bransch. Genom att vidareutveckla och kompetenshöja din personal skapas mervärde, arbetsglädje och en ökad motivation.

Med många år i branschen vet vi hur man bäst utbildar för framtiden. Vi inspirerar, utbildar och ger de rätta verktygen för människors utveckling i arbetslivet – och vi gör det med glädje! Välkommen att kontakta oss för mer information om vårt erbjudande.

Läste en mycket lärorik och bra kurs i beskattningsrätt på Affärshögskolan. Utbildaren var bra, han hade tydliga underlag med många goda exempel, vilket gjorde informationen lättillgänglig. Tyckte kursen innehöll tillräckligt med information under de fyra veckor den pågick.

Senida Saletovic, ägare av AB Suprimax redovisning och datatjänst, om kursen beskattningsrätt fördjupning på Affärshögskolan i Göteborg.