×
 

Hoppa till innehållet

Intresseanmälan

Skicka in en intresseanmälan

Se till att du inte missar något viktigt! Håll dig uppdaterad på ansökningsperioder och utbildningsutbud. Du kan när som helst avregistrera dig från utskicken.

Välj utbildning

Hantering av personuppgifter

Genom att skicka in en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn och din e-postadress med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via yh-antagning.se. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning. Syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Läs mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Observera att en intresseanmälan inte är samma sak som en ansökan.

 • Våra program & kurser

  Vi skapar framtidens företagande inom ekonomi, inköp, sälj, marknadsföring och projektledning. Vill du läsa mer om våra utbildningars upplägg eller innehåll? Se vårt utbud av YH-utbildningar.

 • Yrkeshögskolans fördelar

  Visste du att alla YH-utbildningar skapas tillsammans med företag utifrån deras kompetensbehov? Dessutom kommer utbildarna direkt från branschen. Här kan du läsa mer om utbildningsformen.

 • Möt våra studerande

  På Affärshögskolan möts nyfikna personer med den gemensamma drömmen om ett kul yrkesliv. Läs intervjuer med våra studerande som berättar om sin studietid.

  Studerande utanför skolan