×
 

Intresseanmälan

Intresserad av kommande starter? Gör en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad på senaste nytt om utbildningen!

Genom att fylla i formuläret signar du upp på våra nyhetsutskick om utbildningen som du är intresserad av. Du kan även lämna en generell intresseanmälan till hela skolan. Utskicken ger dig bland annat information om när ansökan öppnar och stänger. Du kan när som helst avregistrera dig från utskicken.

Välj utbildning

Affärshögskolans hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan till oss behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter; ditt namn och din e-postadress. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna registrera dig på våra nyhetsutskick i syfte att skicka ut riktad information och marknadsföring om utbildningen du är intresserad av. Intresseanmälan är ej bindande och är inte lika med en ansökan.

Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system inom utbildningskoncernen AcadeMedia och tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Om du vill att vi raderar dina uppgifter behöver du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev. Du hittar mer information på trygg.academedia.se. Läs hela vår integritetspolicy.

Om du samtycker till att ta emot marknadsföring och information från Affärshögskolan, bocka i rutan nedan.