×
 

Studievägledning

Känns det svårt att veta vad just du vill ägna livet åt? Behöver du stöd och råd i ditt utbildnings- eller karriärval? Har du en fråga om behörighet inom yrkeshögskolan? Här finns tre olika vägar att gå.

Rådgivning online

På Snackamedsyv.se kan du boka tid hos professionella studie- och yrkesvägledare online. Det är en gratistjänst för alla som behöver rådgivning. Mötet sker digitalt via telefon eller chatt, du väljer! Hemsidan tillhandahålls av AcadeMedia som Affärshögskolan är en del av.

Via din kommun

Alla kommuner erbjuder traditionell studie- och yrkesvägledning. Du som går på gymnasiet eller läser en vuxenutbildning kan vända dig till din skola. Om du är nyfiken på att börja studera kan du vända dig till kommunens vägledningscentrum. Kontakta din hemkommun för att hitta rätt.

Vårt antagningsteam

Om du behöver vägledning för att kunna börja plugga på Affärshögskolan kan du kontakta vårt antagningsteam. De hjälper dig med frågor om ansökan och kan guida dig till att bli behörig till våra utbildningar. Chatta med dem här på hemsidan, skicka ett mejl eller ring.