×
 

Påverka din bransch med Affärshögskolan

Var med och forma morgondagens yrkeskompetens! Tillsammans med över 3 200 samarbetspartners utformar vi utbildningar som levererar högt efterfrågad kompetens inom ekonomi, inköp, sälj, marknadsföring och projektledning. Genom att alltid involvera branschföretag kan vi garantera att varje utbildning har en stark förankring i näringslivet.

Utveckla en YH-utbildning

Engagera dig i någon av våra ledningsgrupper! Se till att utbildningen håller hög kvalitet och lever upp till branschens kompetensbehov.

Ta emot praktikanter

Bli ett LIA-företag! LIA (lärande i arbete) ger er möjlighet att få in extra resurser med dagsfärsk kunskap. Det är även en utmärkt rekryteringsväg.

Utbilda i ditt expertisområde

Ge morgondagens medarbetare bäst förutsättningar att lyckas i branschen! Med din specialistkunskap kan du konsulta som utbildare i kurser eller gästföreläsa i våra klasser.

Skapa en helt ny utbildning

Du kan också vara med och initiera ansökan om en helt ny utbildning! Här kan du antingen bidra med så kallade avsiktsförklaringar där du påtalar ditt företags kompetensbehov de närmsta åren, eller vara delaktig i utformningen av utbildningsplaner. Tillsammans med företag i alla möjliga branscher skapar vi årligen nya förslag på utbildningar.

När vi utformat en utbildning ansöker vi om att få starta den hos Myndigheten för yrkeshögskolan. De beviljar sedan de utbildningar som bäst förser näringslivet med rätt kompetens. De utbildningar vi blir beviljande att starta matchar helt enkelt nationella, regionala och lokala kompetensbehov. Därför söker vi alltid efter företag i hela landet som på olika sätt vill samarbeta med oss!

Erbjud studiebesök

Våra studerande älskar att få inblick i olika branschföretag! Har ditt företag något spännande projekt på gång eller är ni ledande inom något område? Bjud in till ett studiebesök!

Medverka på branchdagar

Under året anordnar vi olika branschdagar där studerande och företag får chans att nätverka. Som företag får ni möjlighet att sälja in er som en intressant arbetsgivare, samtidigt som våra studerande bygger upp ett kontaktnät i sin framtida bransch. Förhoppningen är såklart att det ska kunna bli en match! Ni hittar en ny medarbetare och våra studerande hittar ett spännande jobb.

I gott sällskap

Högskolan Väst logotyp
HSB logotyp
Quintus logotyp
Samhall logotyp
Ekonomernas hus logotyp
Randstad logotyp
VafabMiljö logotyp
Malmö Universitet logotyp
Uddevalla kommun logotyp

Jag har gått på Affärshögskolan och sitter sedan några år tillbaka i ledningsgruppen. Det är givande att kunna påverka både upplägg och innehåll i den riktning som vi önskar.

– Britt-Marie Winkler, Teamledare/Lönehandläggare, Svenska kyrkans löneservice

Vi har samarbetat med Affärshögskolan i flera år nu och det fungerar jättebra. Vi har haft flera studerande som gått vidare i både konsultuppdrag och till fast anställning.

– Olof Janelöv, Affärsområdeschef, Manpower