Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Vår vision är att vara bäst på utbildning i samarbete med företag och organisationer – något vi sysslat med i över 20 år och som företag kan du samverka med oss på olika sätt.

Företagsutbildning

Utveckla dig och dina medarbetare med skräddarsydda företagsutbildningar!

Affärshögskolan erbjuder ett stort utbud av korta utbildningar och skräddarsydda koncept för att möta era behov av kompetensutveckling. Vi skräddarsyr utbildningar efter just era behov och handplockar erfarna utbildare för att lyfta den interna kunskapsnivån – så att ni sticker ut ur mängden!

Bli ett LIA-företag

Våra yrkeshögskoleutbildningar innehåller LIA (praktik) och för dig som företag innebär detta att du har möjlighet att ta emot en eller flera studerande som läser hos oss. LIA-perioden är en utmärkt rekryteringsväg där båda parter har möjlighet att prova ett samarbete utan att förbinda sig till en anställning.

Skapa och påverka framtidens kompetens

Samtliga YH-utbildningar har en ledningsgrupp kopplad till sig, med representanter från branschen. Om du vill vara med och forma innehållet i en viss utbildning för att kunna hitta rätt kompetens i framtiden är detta en ypperlig chans. Se till att din framtida arbetskraft är rätt utbildad.

Vill du samarbeta med oss?

Kontakta vår affärsområdesansvarige för mer information.

Linda Edh blid

Linda Edh
Affärsområdesansvarig
070-229 72 05
linda.edh@plushogskolan.se

Sara Stenson blid

Sara Stenson
Projektledare
072-713 63 16
sara.stenson@plushogskolan.se