×
 

Utbilda eller föreläs på Affärshögskolan

Vilken kunskap vill du bidra med? Som utbildare hos oss utvecklar du både dig själv, våra studerande och samhället i stort. Det är ett stimulerande och kreativt arbete där du möter engagerade kursdeltagare. I dag har vi ett stort nätverk av personer från näringslivet som konsultar som utbildare i en eller flera kurser. Välkommen att inspirera och motivera våra studerande!

Ansvara för en kurs i ditt expertområde

Som utbildare ansvarar du för en eller flera kurser där du leder studerande genom föreläsningar, handledningar och examinationsmoment. Kursernas upplägg och längd varierar men vanligtvis pågår en kurs i 4-8 veckor. Undervisningen kan antingen ske på plats i våra lokaler eller digitalt, beroende på studieformen. Våra YH-utbildningar innehåller blandade kurser inom bland annat ekonomi, juridik, försäljning, ledarskap, kommunikation och marknadsföring. Vårt befintliga kursutbud hittar du på respektive utbildningssida. Kontakta utbildningsledaren för mer information.

Examination och pedagogik

En lyckad kunskapsöverföring grundar sig i en bra och intresseväckande pedagogik. Därför ger vi dig som ny utbildare hos oss verktyg och vägledning in i rollen. Utöver en pedagogisk handbok som du kan luta dig tillbaka på, får du tillgång till ett onlinebaserat onboarding-verktyg. Där får du tips och svar på frågor om hur du blir en klockren utbildare. Dessutom finns våra utbildningsledare och ledningsgrupper med som bollplank under kursens gång. Det viktiga är att du brinner för ditt ämne och har viljan att dela med dig av dina kunskaper.

Gästföreläs

Våra studerande älskar att få inblick i olika branschföretag! Har du något spännande projekt på gång eller är du kanske insatt i något branschaktuellt ämne? Välkommen att gästföreläsa! Kontakta utbildningsledaren för utbildningen du är intresserad av att föreläsa i. Din erfarenhet från arbetslivet är värdefull!

Det bästa med utbildningen är att jag lär mig enormt mycket av utbildarna som kommer direkt från näringslivet. De inspirerar mig jättemycket!

– Studerande, Facility Management

Bli en del av vårt nätverk

Vi söker hela tiden efter utbildare till våra program och kurser som med hög kvalitet vill leverera fantastisk utbildning! Du väljer själv vilka områden du är intresserad av att utbilda inom genom att fylla i formuläret här på sidan. Välkommen att bli en del av vårt utbildarnätverk!

✓ Självgående inspiratör som skapar engagemang.
✓ Meriterande med erfarenhet från yrkeshögskola/utbildning.
✓ Brinner för ditt ämne och att utveckla andra människor.

Kontakt vid match

När vi får in uppdrag som matchar din profil kontaktar vi dig med mer information. Intresseanmälan är inte bindande utan du tar ställning först när du får ett uppdrag presenterat för dig. Ersättning diskuteras utifrån konsultuppdragets omfattning. Du kan även se om vi har lediga tjänster som passar dig på vår jobbsida.