×
 

Utbilda eller föreläs på Affärshögskolan

Vilken kunskap vill du bidra med? Som utbildare hos oss utvecklar du både dig själv, våra studerande och samhället i stort. Det är ett stimulerande och kreativt arbete där du möter engagerade kursdeltagare. I dag har vi ett stort nätverk av personer från näringslivet som konsultar som utbildare i en eller flera kurser. Välkommen att inspirera och motivera våra studerande!

Ansvara för en kurs i ditt expertområde

Som utbildare ansvarar du för en eller flera kurser där du leder studerande genom föreläsningar, examinationer och andra kursmoment. Kursernas upplägg och längd varierar men vanligtvis pågår en kurs i 4-8 veckor. Undervisningen kan antingen ske på plats i våra lokaler eller digitalt, beroende på studieformen. Våra YH-utbildningar innehåller kurser inom bland annat ekonomi, juridik, försäljning, ledarskap, kommunikation och marknadsföring. Vårt kursutbud hittar du på respektive utbildningssida.

Examination och pedagogik

En lyckad kunskapsöverföring grundar sig i en bra och intresseväckande pedagogik. Därför ger vi dig som ny utbildare hos oss verktyg och vägledning in i rollen. Du får tillgång till ett onlinebaserat onboarding-verktyg och en pedagogisk handbok full med tips, mallar och svar på frågor. Dessutom finns våra utbildningsledare och ledningsgrupper med som bollplank under kursens gång. Det viktiga är att du brinner för ditt ämne och vill sprida din kunskap.

Gästföreläs

Våra studerande älskar att få inblick i olika branschföretag! Har du något spännande projekt på gång eller är du kanske insatt i något branschaktuellt ämne? Välkommen att gästföreläsa! Kontakta utbildningsledaren för utbildningen du är intresserad av att föreläsa i. Din erfarenhet från arbetslivet är värdefull!

Det bästa med utbildningen är att jag lär mig enormt mycket av utbildarna som kommer direkt från näringslivet. De inspirerar mig jättemycket!

– Studerande, Facility Management

Bli en del av vårt nätverk

Vi söker hela tiden efter utbildare som med hög kvalitet vill leverera fantastisk utbildning! Uppdragen kan vara riktade mot företag eller vara en del av en befintlig utbildning på Affärshögskolan eller någon av våra systerskolor Vårdyrkeshögskolan och Teknikhögskolan. Du väljer själv vilka områden du är intresserad av att utbilda inom genom att fylla i formuläret här på sidan.

✓ Självgående inspiratör som skapar engagemang
✓ Meriterande med erfarenhet från yrkeshögskola/utbildning
✓ Brinner för ditt ämne och att utveckla andra människor

Kontakt vid match

När vi får in uppdrag som matchar din profil kontaktar vi dig med mer information. Intresseanmälan är inte bindande utan du tar ställning först när du får ett uppdrag presenterat för dig. Ersättning diskuteras utifrån konsultuppdragets omfattning. Du kan även se om vi har lediga tjänster som passar dig på vår jobbsida.