Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Affärshögskolans nyhetsrum

Här hittar du våra nyheter, intervjuer, FAQs, event och tips och inspiration.

Våra nyheter och pressmeddelanden kan du läsa ifall du vill vara uppdaterad på det senaste som händer inom AH. Ifall du är nyfiken på våra yrkeshögskoleutbildningar kan du djupdyka ner i våra FAQs, där du hittar svar på alla möjliga tänkbara frågor. Vi gör även intervjuer, ofta med våra studerande, men även med ledningsgruppsmedlemmar eller våra medarbetare. En perfekt möjlighet att få en inblick i hur det är att studera hos oss och engagera dig i våra YH-utbildningar.

Vi både anordnar event själva och medverkar på andras event, vilket innebär att vi lägger upp info om vad som händer härnäst, så som informationsträffar, nätverksdagar, mässor och mycket mer! Passa även på att bli inspirerad, genom att läsa under fliken ”tips och inspiration”. Där hittar du allt ifrån tips för dig som pluggar på distans till hur du söker jobbet efter examen.

Vi får ju inte heller glömma bort att vi har ett pressrum hos Via TT. Följ Plushögskolan AB för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


Nominerad till det stora FM-priset Featured blid Intervju

12/08/2020

Nominerad till det stora FM-priset

Alexandra Söderström har precis avslutat sin utbildning i Facility Management på Affärshögskolan. Nu inväntar hon spänt resultatet av det stora FM-priset, där Alexandras och Kerstins examensarbete är nominerat. IFMA Nordic Workplace delar årligen ut totalt 100 000 kronor till de tre mest nytänkande C- eller D-uppsatserna från Sveriges universitet och högskolor.

Alla företag med inköpsfunktion är potentiella arbetsgivare Featured blid Intervju

06/08/2020

Alla företag med inköpsfunktion är potentiella arbetsgivare

Nathalie Suares tog examen från Affärshögskolans yrkeshögskoleutbildning Inköpare och upphandlare i Västerås i juni 2019. Idag arbetar hon som taktisk upphandlare på Sinfra, inom kategori vatten och avlopp. 

Hur du kontaktar oss under sommaren Featured blid Nyhet

09/07/2020

Hur du kontaktar oss under sommaren

Behöver du komma i kontakt med oss under sommaren? Här kommer matnyttig information för dig som undrar över något.

Återgång från temporär distanslösning för platsbundna utbildningar Featured blid Nyhet

09/07/2020

Återgång från temporär distanslösning för platsbundna utbildningar

I höst öppnar Affärshögskolan upp lokalerna för våra platsbundna utbildningar igen! Självklart anpassat för er trygghet och för att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Höstens korta YH-utbildningar är här! Featured blid Nyhet

07/07/2020

Höstens korta YH-utbildningar är här!

Idag fick Affärshögskolan ett efterlängtat besked från Myndigheten för Yrkeshögskolan. Vi kommer att erbjuda två korta YH-utbildningar i höst!

Myndighetens besked: extra utbildningsplatser Featured blid Nyhet

01/07/2020

Myndighetens besked: extra utbildningsplatser

Affärshögskolan har ansökt om fler utbildningsstarter för att möta det stora behovet av kompetensutveckling i arbetslivet. Imorse kom beskedet vi väntat på!