Välkommen till Affärshögskolans nyhetsrum

Här hittar du våra senaste nyheter, intervjuer med studerande och ledningsgruppmedlemmar, event samt tips och inspiration för dig som studerar eller funderar på att börja studera.

Pressrum

Vi är en del av AcadeMedias pressrum hos Via TT. Följ oss där för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.

Världens största nätverk inom Facility Management delar ut pris till studerande Featured blid Nyhet

25/11/2021

Världens största nätverk inom Facility Management delar ut pris till studerande

Nu har årets bästa examensarbete inom Facility Management 2021 utsetts av IFMA! Stort grattis säger vi till Sofia Safi och Sandra Bertilson från Affärshögskolan i Malmö som i år kammande hem vinsten.

Spara pengar som student Featured blid Tips och inspiration

09/11/2021

Spara pengar som student

Ekar det tomt i plånboken i slutet av månaden? Studentekonomin är inte helt enkel! Därför ger vi dig som student tips på hur du kan få pengarna räcka längre.

Tips för att ta sig igenom kurslitteraturen Featured blid Tips och inspiration

08/09/2021

Tips för att ta sig igenom kurslitteraturen

Drar du en djup suck innan du öppnar boken för att börja läsa kurslitteraturen? Vi förstår att det kan kännas överväldigande. Därför kommer här några tips som kan underlätta läsningen...

Mor och dotter blev digitala marknadskommunikatörer tillsammans Featured blid Intervju

02/09/2021

Mor och dotter blev digitala marknadskommunikatörer tillsammans

Christina Kaakinen och Sanna Kaakinen. Mor och dotter. 2019 kände de att det var dags att fördjupa sin kunskap inom marknadskommunikation och nu, två år senare, har de tagit examen från YH-utbildningen Digital marknadskommunikatör tillsammans.

5 tips inför utbildningsstarten Featured blid Tips och inspiration

13/08/2021

5 tips inför utbildningsstarten

Har du blivit antagen till en YH-utbildning och ska börja studera? Här är fem tips på hur du bäst förbereder dig inför utbildningsstarten!

3 svalkande smoothies i sommarvärmen Featured blid Tips och inspiration

08/07/2021

3 svalkande smoothies i sommarvärmen

Sommar, sol och 25+ i skuggan - då är det hög tid att njuta av en svalkande smoothie. Vilken väljer du? Glad sommar önskar Affärshögskolan!