Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Affärshögskolans nyhetsrum

Här hittar du våra senaste nyheter, intervjuer med studerande och ledningsgruppmedlemmar, event samt tips och inspiration för dig som studerar eller funderar på att börja studera.

Pressrum

Vi är en del av AcadeMedias pressrum hos Via TT. Följ oss där för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


Tips för att ta sig igenom kurslitteraturen Featured blid Tips och inspiration

08/09/2021

Tips för att ta sig igenom kurslitteraturen

Drar du en djup suck innan du öppnar boken för att börja läsa kurslitteraturen? Vi förstår att det kan kännas överväldigande. Därför kommer här några tips som kan underlätta läsningen...

Mor och dotter blev digitala marknadskommunikatörer tillsammans Featured blid Intervju

02/09/2021

Mor och dotter blev digitala marknadskommunikatörer tillsammans

Christina Kaakinen och Sanna Kaakinen. Mor och dotter. 2019 kände de att det var dags att fördjupa sin kunskap inom marknadskommunikation och nu, två år senare, har de tagit examen från YH-utbildningen Digital marknadskommunikatör tillsammans.

5 tips inför utbildningsstarten Featured blid Tips och inspiration

13/08/2021

5 tips inför utbildningsstarten

Har du blivit antagen till en YH-utbildning och ska börja studera? Här är fem tips på hur du bäst förbereder dig inför utbildningsstarten!

3 svalkande smoothies i sommarvärmen Featured blid Tips och inspiration

08/07/2021

3 svalkande smoothies i sommarvärmen

Sommar, sol och 25+ i skuggan - då är det hög tid att njuta av en svalkande smoothie. Vilken väljer du? Glad sommar önskar Affärshögskolan!

Ryggmärgsinfarkt stoppade inte Sussanne från att bli ekonom Featured blid Intervju

01/07/2021

Ryggmärgsinfarkt stoppade inte Sussanne från att bli ekonom

Några månader innan Sussanne skulle påbörja sin utbildning drabbades hon av en ryggmärgsinfarkt. Ett tillstånd som drabbar en på två miljoner. Trots den livsomvälvande förändringen som gjorde att hon hamnade i rullstol lät hon det inte stoppa drömmen om att bli redovisningsekonom.

Ansökan öppen för korta YH-utbildningar Featured blid Nyhet

29/06/2021

Ansökan öppen för korta YH-utbildningar

Idag öppnar ansökan till våra korta YH-utbildningar med start hösten 2021. Är du yrkesverksam och vill kompetensutvecklas på distans i några veckor? Välkommen med din ansökan!