Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Affärshögskolans nyhetsrum

Här hittar du våra senaste nyheter, intervjuer med studerande och ledningsgruppmedlemmar, event samt tips och inspiration för dig som studerar eller funderar på att börja studera.

Pressrum

Vi är en del av AcadeMedias pressrum hos Via TT. Följ oss där för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


Skapade branschrapport inom Facility Management under sin LIA Featured blid Intervju

16/06/2021

Skapade branschrapport inom Facility Management under sin LIA

IFMA, världens största internationella nätverk inom Facility Management, publicerade i maj 2021 en ny utgåva av deras stora branschrapport. För oss på Affärshögskolan känns det extra roligt då Joakim Markusson, som precis tagit examen från vår unika FM-utbildning, spelat en stor roll i arbetet.

Affärshögskolan erbjuder korta YH-utbildningar Featured blid Nyhet

11/06/2021

Affärshögskolan erbjuder korta YH-utbildningar

Igår kom beskedet om vilka korta YH-utbildningar vi på Affärshögskolan blivit beviljade att starta 2021/2022! Spana in våra kompetenskurser för dig som yrkesverksam.

Nya coronariktlinjer: Återgång till platsbunden undervisning Featured blid Nyhet

31/05/2021

Nya coronariktlinjer: Återgång till platsbunden undervisning

Från och med den 1 juni börjar Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd om stegvis återgång till undervisning på plats att gälla. Det innebär att rådet om att utbildningar för vuxna bör erbjuda distansundervisning upphör att gälla.

Resa i Asien inspirerade My att bli marknadskommunikatör Featured blid Intervju

28/05/2021

Resa i Asien inspirerade My att bli marknadskommunikatör

Under en resa i Asien fick My tid för reflektion och eftertanke, vilket fick henne att vilja göra en förändring i sitt yrkesliv. Nu två år senare är hon färdigutbildad digital marknadskommunikatör.

LIA-perioder hösten 2021 Featured blid Nyhet

17/05/2021

LIA-perioder hösten 2021

Vill ditt företag låna kompetent arbetskraft från någon av Affärshögskolans utbildningar? Spana in höstens LIA-perioder och anmäl ert intresse.

Sen anmälan öppen för hösten 2021 Featured blid Nyhet

11/05/2021

Sen anmälan öppen för hösten 2021

Spana in dealen! Missade du att ansöka under ordinarie ansökningsperiod? Nu har utvalda YH-utbildningar öppnat för sen anmälan. Sök en reservplats!