Välkommen till Affärshögskolans nyhetsrum

Här hittar du våra nyheter, intervjuer, event samt tips och inspiration.

Våra nyheter kan du läsa ifall du vill vara uppdaterad på det senaste som händer inom AH. Vi gör även intervjuer, ofta med våra studerande, men även med ledningsgruppsmedlemmar eller våra medarbetare. Det är en perfekt möjlighet att få en inblick i hur det är att studera hos oss och engagera dig i våra YH-utbildningar.

Vi både anordnar event själva och medverkar på andras event, vilket innebär att vi lägger upp info om vad som händer härnäst, så som informationsträffar, nätverksdagar, mässor och mycket mer! Passa även på att bli inspirerad, genom att läsa under fliken ”Tips och inspiration”. Där hittar du allt ifrån tips för dig som pluggar på distans till hur du söker jobbet efter examen.

FAQ

Ifall du är nyfiken på våra yrkeshögskoleutbildningar kan du djupdyka ner i våra FAQs, där du hittar svar på alla möjliga tänkbara frågor. Till FAQ-sidan >>

Pressrum

Vi får ju inte heller glömma bort att vi har ett pressrum hos Via TT tillsammans med AcadeMedia, som vi är en del av. Följ oss där för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.

Utbildningsutbud hösten 2021 Featured blid Nyhet

19/01/2021

Utbildningsutbud hösten 2021

Går du i tankar om att vidareutbilda dig eller karriärväxla? Läs någon av Affärshögskolans populära utbildningar med start i höst. Ansökan öppnar 10 februari.

Affärshögskolan skänker julgåva till hjälporganisationer Featured blid Nyhet

21/12/2020

Affärshögskolan skänker julgåva till hjälporganisationer

Istället för en traditionell julklapp skänker Affärshögskolan varje år en julgåva till en hjälporganisation. Detta år skänker vi en gåva till Stadsmissionen och Barncancerfonden för att dels stödja arbetet för personer i ekonomisk och social utsatthet, dels hjälpa barn som drabbats av cancer.

LIA-perioder våren 2021 Featured blid Nyhet

04/12/2020

LIA-perioder våren 2021

Är ditt företag på jakt efter LIA-studerande från någon av våra eftertraktade utbildningar? Spana in vårens LIA-perioder och anmäl ert intresse.

Förbered dig för utbildningsstarten Featured blid Tips och inspiration

20/11/2020

Förbered dig för utbildningsstarten

Har du blivit antagen till en YH-utbildning och ska börja studera? Här är fem tips på hur du bäst förbereder dig inför utbildningsstarten!

Vill du ha råd om ditt utbildningsval? Featured blid Nyhet

12/11/2020

Vill du ha råd om ditt utbildningsval?

Nu lanseras studievägledning för vuxenutbildningar genom ett initiativ från AcadeMedia. Läs mer om tjänsten här!

Framtidens utbildningar på Affärshögskolan Featured blid Nyhet

09/11/2020

Framtidens utbildningar på Affärshögskolan

Ansökan med 2021 års utbildningar har skickats in till myndigheten och nu väntar vi spänt på beskedet som kommer i slutet av januari. Se hela listan med sökta utbildningar här!