Välkommen till Affärshögskolans nyhetsrum

Här hittar du våra nyheter, intervjuer, FAQs, event och tips och inspiration.

Våra nyheter och pressmeddelanden kan du läsa ifall du vill vara uppdaterad på det senaste som händer inom AH. Ifall du är nyfiken på våra yrkeshögskoleutbildningar kan du djupdyka ner i våra FAQs, där du hittar svar på alla möjliga tänkbara frågor. Vi gör även intervjuer, ofta med våra studerande, men även med ledningsgruppsmedlemmar eller våra medarbetare. En perfekt möjlighet att få en inblick i hur det är att studera hos oss och engagera dig i våra YH-utbildningar.

Vi både anordnar event själva och medverkar på andras event, vilket innebär att vi lägger upp info om vad som händer härnäst, så som informationsträffar, nätverksdagar, mässor och mycket mer! Passa även på att bli inspirerad, genom att läsa under fliken ”tips och inspiration”. Där hittar du allt ifrån tips för dig som pluggar på distans till hur du söker jobbet efter examen.

Vi får ju inte heller glömma bort att vi har ett pressrum hos Via TT. Följ Plushögskolan AB för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.

Ansökan öppen för sen anmälan ht-20 Featured blid Nyhet

12/05/2020

Ansökan öppen för sen anmälan ht-20

Nu öppnar ansökningswebben för att ta emot sena anmälningar för utbildningar som startar ht-20!

5 tips för att höja koncentrationen vid distansstudier Featured blid Tips och inspiration

24/04/2020

5 tips för att höja koncentrationen vid distansstudier

Jennifer läser till Affärsinriktad konceptutvecklare, i vanliga fall på plats i Stockholm, men nu har utbildningen tillfälligt gått över till distansundervisning. Nu delar hon med sig av sina bästa tips för att hålla fokus uppe.

Affärshögskolan utbildar AcadeMedias ledare Featured blid Nyhet

09/04/2020

Affärshögskolan utbildar AcadeMedias ledare

Affärshögskolan utbildar AcadeMedias ledare inom agilt ledarskap och projektledning. Under ett halvår läser ledarna utbildningen på halvfart genom AcadeMedia Academy.

Digital informationsträff för Facility Management – STHLM Featured blid Event

31/03/2020

Digital informationsträff för Facility Management – STHLM

Att välja utbildning är inte alltid lätt och med ett sådant beslut kommer oftast många funderingar och frågor. Därför bjuder vi in till digital informationsträff om vår utbildning Facility Management(Stockholm) den 21 april!

Temporär förändring: distansundervisning för samtliga utbildningar Featured blid Nyhet

18/03/2020

Temporär förändring: distansundervisning för samtliga utbildningar

Regeringen och Folkhälsomyndigheten rekommenderar att alla yrkeshögskolor ska övergå till distansundervisning för att begränsa smittspridningen av coronaviruset Covid-19. Vi följer regeringens rekommendation och kommer temporärt att ställa om till distansundervisning. Anpassningar kommer att ske utifrån varje utbildnings förutsättningar.

Olika bakgrund, gemensamt framtidsjobb inom B2B Featured blid Intervju

11/03/2020

Olika bakgrund, gemensamt framtidsjobb inom B2B

Från Ystad och Örnsköldsvik och olika bakgrund till att gå i samma klass påväg mot nya karriärer som B2B-säljare. Läs om Ibrahim och Beatrices utbildningsresa på Affärshögskolan i Örebro.